Gallant palvelee nyt myös Fennoa-asiakkaita

Gallant palvelee nyt myös Fennoa-asiakkaita

Hyvä taloushallinto-ohjelmisto auttaa yritystä toiminnan ohjauksessa ja johtamisessa. Gallantilta saat myös Fennoa-osaamista.

Erinomaisen digitaalisen taloushallinnon ohjelmiston tunnusmerkkejä on kolme: ohjelmisto on pitkälle automatisoitu, säästää aikaa ja sujuvoittaa arkea. Tällainen taloushallinnon järjestelmä on Fennoa, jota Gallant käyttää yhtenä taloushallinto-ohjelmistona. Fennoa sisältää lähes kaiken taloushallintoon tarvittavan, myös palkanlaskennan. Varastonhallintaa Fennoassa ei ole. 

Fennoan ohjelmistoon on koottu kaikki tarvittava yhteen palveluun. Tämän lisäksi Fennoa on helppokäyttöinen. Näin yrittäjä voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa, eikä aikaa tuhlaannu ohjelmiston opiskeluun; taloushallinto kun ei kuitenkaan ole Gallantin asiakkaiden liiketoimintaa.

Taloushallinto-ohjelman tärkein ominaisuus on, että se auttaa yritystä toiminnan ohjauksessa ja johtamisessa. Fennoa tarjoaa yritykselle ajantasaisen tilannenäkymän. Kaikki tapahtumat ovat näkyvissä sekä yrittäjällä että tilitoimistossa samanaikaisesti ja ajantasaisesti.

Fennoan etusivulle saa kuvalliseen muotoon kaiken datan, joka on kirjanpidossa. Kun luvut ovat kuvallisessa muodossa, ne on helppo hahmottaa nopeasti.

Ohjelmisto eri yritysten tarpeisiin

Fennoa soveltuu kaikille yrityksille riippumatta koosta, toimialasta, yhtiömuodosta tai yrityksen käyttämistä järjestelmistä. Gallantin asiakkaissa ei ole tullut vastaan yritystä, jolle Fennoa ei olisi soveltunut.

Fennoassa on lisenssimaksu, muut veloitukset perustuvat osto- ja myyntilaskujen määrään. Ohjelmisto sopii myös sellaisille yrityksille, jotka käyttävät sitä harvoin. Yksi lisenssi sisältää kaikki ominaisuudet ja rajattoman määrän käyttäjiä.

Vanha uuteen kivuttomasti

Yrittäjälle järjestelmän vaihtaminen on helppoa. Siihen ei tarvita muuta kuin nimi paperiin ja Gallant hoitaa loput.

Fennoa on tilitoimistojen kanssa yhteistyössä kehitetty pitkälle automatisoitu taloushallinnon pilvipalvelu. Vuonna 2021 tehdyssä Taloushallintoliiton tutkimuksessa Fennoan ohjelmisto oli taloushallintoalan tehokkain, lisäksi sen yhteiskäyttö koettiin parhaaksi.

Fennoan tärkeimmät ominaisuudet

Kirjanpito: Sisältää muun muassa muistiotositteet ja tositteen sisäänluvun, vakioraportit, tase-erittelyn, iXBRL-tilinpäätöksen, budjetoinnin ja vertailutietojen tuonnit.

Myyntireskontra: Sisältää laskujen lähettämisen, maksumuistutukset ja perintäautomatiikan, toistuvaislaskutuksen, tarjoukset, tilaukset ja lähetteet sekä tietysti myös myynnin raportit.      

Ostoreskontra: Sisältää verkkolaskut, automaattisen maksamisen, pankkisiirrot sekä automaattisen tiliotteiden noudon, tiliotteiden tiliöintiautomatiikan, valuuttamaksut ja -tilit.

Palkanmaksu: Fennoa huolehtii myös palkkojen maksusta. Palkanmaksujärjestelmään voi siirtää suoraan verokortit, automaattiset tulorekisteri- ja erillisilmoitukset, palkkalaskelman verkkopalkkana ja sähköpostilla, lomalaskennan sekä työajan lyhennysvapaat.

Matka- ja kululaskut: Kilometrikorvaukset on helppo hakea, kun integroitu Google-palvelu hakee välimatkat automaattisesti osoitteiden perusteella. Myös kotimaan ja ulkomaan päivärahalaskenta hoituu automaattisesti.

Asiakirja-arkisto: Fennoaan voi tallentaa kaikki asiakirjat arkistoon ja kaiken lisäksi voit allekirjoittaa digitaalisesti pdf-dokumenteille.

Mobiilisovellus, jolla voit kuvata ja tallentaa kuitit sekä kuittitietojen automaattinen tulkinta ja ostolaskujen hyväksyntä.  

Kumppanimme

Yhdessä olemme enemmän! Kumppaniverkostomme takaa laajemmat palvelut.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.