fbpx

Palkanlaskenta

Osaava palkanlaskenta, luotettava palkanmaksu ja selkeä raportointi luovat laadukkaan perustan henkilöstöhallinnolle. Meillä palkanlaskennasta vastaa yritykseesi perehtynyt palkkahallinnon asiantuntija, jolla on nimetty varahenkilö. Palvelua voidaan täydentää erilaisilla raporteilla mm. työajanseurannasta, poissaoloista ja ylitöistä.

Palkanlaskennan palvelumme soveltuu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Huolehdimme palkanmaksun vaatimukset puolestasi

Ulkoistamalla palkanlaskennan meille varmistat, että asiat hoidetaan oikein ja oikeaan aikaan. Samalla vapautat aikaa liiketoimintasi kehittämiseen: huolehdimme puolestasi työlainsäädännön vaatimuksista ja viranomaisille raportoinnista.

Hoidamme myös asiat, jotka liittyvät

  • palkanlaskentaan ja työnantajasuorituksiin
  • palkkojen verotukseen
  • ay-maksuihin ja vakuutuksiin
  • matka- ja kulukorvauksiin
  • lomiin ja poissaoloihin

Teemme lisäksi työehtosopimusten tulkintaa ja raportointeja, tilastoimme lomakertymiä sekä vastaamme verottajalle ja vakuutusyhtiöille lähetettyjen tietojen oikeellisuudesta. Saat myös neuvontaa esimerkiksi työsopimus- ja työsuhdeasioissa.

Meillä on osaamista mm. seuraavista ohjelmistoista: Procountor, Netvisor ja Mepco. Kysythän myös muista ohjelmistoista tarpeesi mukaan.

Perehdymme raportteihin ja säädöksiin, jotta sinun ei tarvitse.

DC Works Finland
Kommunikointi on puolin ja toisin aloitteellista, avointa ja aktiivista. Kun taloushallinnon kumppani tuntee yrityksen sielunelämän, on helpompi keskittyä toiminnan kehittämiseen. Toimitusjohtaja Marko Husu, DC Works Finland