fbpx

Palkkahallinnon palvelut

Osaava palkanlaskenta, luotettava palkanmaksu ja selkeä raportointi luovat laadukkaan perustan henkilöstöhallinnolle. Meillä palkanlaskennasta vastaa yritykseesi perehtynyt palkkahallinnon asiantuntija, jolla on nimetty varahenkilö. Palvelua voidaan täydentää erilaisilla raporteilla mm. työajanseurannasta, poissaoloista ja ylitöistä.

Palkanlaskennan palvelumme soveltuu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Huolehdimme palkanmaksun vaatimukset puolestasi

Kun ulkoistat palkanmaksun Gallantille, varmistat, että asiat hoidetaan oikein ja oikeaan aikaan. Samalla vapautamme aikaasi liiketoimintasi kehittämiseen: huolehdimme puolestasi työlainsäädännön vaatimuksista ja viranomaisille raportoinnista.

Hoidamme myös asiat, jotka liittyvät

  • palkanlaskentaan ja työnantajasuorituksiin
  • palkkojen verotukseen
  • ay-maksuihin ja vakuutuksiin
  • matka- ja kulukorvauksiin
  • lomiin ja poissaoloihin

Teemme lisäksi työehtosopimusten tulkintaa ja raportointeja, tilastoimme lomakertymiä sekä vastaamme verottajalle ja vakuutusyhtiöille lähetettyjen tietojen oikeellisuudesta. Saat myös neuvontaa esimerkiksi työsopimus- ja työsuhdeasioissa.

Palvelemme eri alojen yrityksiä ja jokaisella toimialalla on omat vaatimuksensa. Meillä on osaamista mm. seuraavista ohjelmistoista: Procountor, Netvisor ja Mepco. Kysythän myös muista ohjelmistoista tarpeesi mukaan.

Perehdymme raportteihin ja säädöksiin, jotta sinun ei tarvitse.

Saunaravintola Kuuma
Kun palkat maksetaan ajallaan ja veroasiat ovat kunnossa, voi yrittäjänkin mieli levätä. Gallant-tiimi on osaava, helposti lähestyttävä ja liikkeellä oikealla asenteella. Toimitusjohtaja Pasi Rautanen, Saunaravintola Kuuma