fbpx

Kirjanpito ja tilinpäätös

Gallant Accounting sisältää kaikki yrittäjän tarvitsemat kirjanpitopalvelut: kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus. Kirjanpidon asiantuntijamme varmistavat, että yrityksesi taloushallinto perustuu oikeelliseen ja ajantasaiseen tietoon sekä sisältää tarvittavat dokumentit. Tämä auttaa rakentamaan vankan taloudellisen perustan liiketoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Kirjanpitopalvelu, joka kasvaa yrityksesi mukana

Kirjanpito on lakisääteinen ja sen tavoite on tuottaa yritykselle tärkeää tietoa liiketoiminnasta. Me tunnemme kirjanpidon lainsäädännön ja huolehdimme siitä, että yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla.

Hoidamme kaikkien yhtiömuotojen kirjanpidon yli 60 vuoden kokemuksella, yrityksen toimialasta riippumatta. Meiltä saat kirjanpitäjän ja kirjanpitopalvelun, joka kasvaa yrityksesi mukana. Oma tiimi ja yhteyshenkilösi varmistavat palvelun sujuvuuden.

Palvelemme eri alojen yrityksiä ja jokaisella toimialalla on omat vaatimuksensa. Meillä on osaamista mm. seuraavista ohjelmistoista: Procountor, Netvisor, Lemonsoft, Adminet ja MS Dynamics Nav. Kysythän myös muista ohjelmistoista tarpeesi mukaan.

Sähköisen taloushallinnon avulla tuomme tehokkuutta ja ennustettavuutta yrityksesi talouteen.

Johda yritystäsi kirjanpidosta saadulla tiedolla:

Kassavirtaennustaja kertoo tulevan

Kassavirtaennustaja tuottaa kirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi arvokasta ja luotettavaa tietoa kassavirtojen tulevaisuuden näkymistä. Kassavirtaennusteiden avulla hallitset yrityksesi kassavirtojen kehitystä ja kassan riittävyyttä. Kun yrityksesi kassanhallinta on kunnossa, voit tehdä päätökset investoinneista vakaalta pohjalta – varmana siitä, että rahaa riittää ostolaskuihin ja palkkoihin huomennakin.

Konepaja Enne
Meille nimetyt vastuuhenkilöt ovat aina olleet tarkkoja ja tunnollisia ihmisiä. Olemme saaneet tarvitsemamme avun välittömästi. Gallantin asiantuntijoiden kanssa olemme pärjänneet tiukoissakin kilpailutilanteissa sekä säilyttäneet hyvän luottoluokituksen. Pekka Enne, Konepaja Enne