fbpx

Palvelemme asiakkaitamme yhdessä kumppaneiden kanssa

Laajan ohjelmisto-osaamisen avulla tuemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan ydintoiminnoissa, kuten taloushallinnossa, raportoinnissa ja palkanlaskennassa. Yhteistyössä kumppaniemme kanssa voimme tarjota asiakkaillemme sopivan palvelukokonaisuuden.

Fennoa

Fennoan taloushallinnon ohjelmisto on yrityksen ja tilitoimiston yhteistyötä tukeva ratkaisu, joka sujuvoittaa arkea ja säästää aikaa.

Lue lisää Fennoasta

Fuusor

Fuusor on toimialariippumaton palvelu, joka soveltuu kaikenkokoisten organisaatioiden BI- ja budjetointi-tarpeisiin. Fuusor kerää ja yhdistelee kaiken liiketoimintatiedon yhteen paikkaan sekä tarjoaa monipuoliset BI-työkalut tiedolla johtamisen tueksi.

Lue lisää Fuusorista

Jydacom

Jydacom on rakennusalan järjestelmä, jonka avulla hoidat rakennusyrityksen kaikki ydintoiminnot – tarjouslaskennan, tuotannon, taloushallinnon, palkanlaskennan, viranomaisilmoitukset ja kulunhallinnan. Jydacom toimii yhdessä rakennusalan erityisohjelmistojen kanssa.

Lue lisää Jydacomista

Mepco

Mepco yhdistää sulavasti HR- ja palkanlaskentaominaisuudet saman järjestelmän alle.

Lue lisää Mepcosta

Netvisor

Netvisor automatisoi yrityksen taloushallinnon ja tarjoaa kaikki yritysten tarvitsemat ominaisuudet yhdessä pilvipalvelussa aina laskutuksesta varastonhallintaan. Olemme Netvisorin Premium-kumppani.

Lue lisää Netvisorista

Procountor

Procountor on luotettava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, joka mahdollistaa yrityksesi talouden seuraamisen reaaliajassa. Olemme Procountorin Platina-partneri.

Lue lisää Procountorista

Rakennusalan erityispiirteet on huomioitava talouden hallinnassa

Rakennusliike voi järjestelmävalinnoillaan vapauttaa aikaa olennaiseen eli työmaan edistämiseen.

Sähköinen taloushallinto tehostaa yrityksen toimintaa

Tarkka, vastuullinen ja ajantasainen taloushallinto antaa arvokasta tietoa yrityksesi liiketoiminnasta. Mitkä ovat sähköisen taloushallinnon ominaisuudet ja hyödyt?

Tiedolla johtamisen avulla parempaa päätöksentekoa

BI-raportoinnin avulla yhtiöillä on mahdollisuus yhä kehittyneempään tiedolla johtamiseen. Miten datan avulla voidaan lisätä kilpailukykyä ja tiedolla johtamista hyödyntää liiketoiminnan apuna?