Gallant-konserni jatkaa kasvuaan

Gallant-konserni jatkaa kasvuaan

Laatutilit Oy siirtyy 1.11.2019 alkaen Arkta-konsernista Gallant-konserniin.

Laatutilit Oy siirtyy 1.11.2019 alkaen Arkta-konsernista Gallant-konserniin. Jatkossa Laatutilit Oy tunnetaan Gallant Heinola Oy:na, jossa palkka- ja taloushallinnon asiantuntijapalveluita tuotetaan suurella sydämellä ja vuosikymmenten kokemuksella.

Laatutilien siirtyminen osaksi Gallant-konsernia edesauttaa Arkta-konsernia keskittymään jatkossa strategiansa mukaiseen rakentamisen ydinliiketoimintaan. Gallant konserni saa tämän yrityskaupan ansiosta konserniinsa mukaan arvokasta, rakentamiseen liittyvää talouden asiantuntijuutta.

”Laatutilien elinkaari ja kehittyminen rakennusliikkeen siipien suojassa on jatkunut vuosikymmeniä ja viimeiset kaksi vuotta osana Arkta -konsernia. Laatutilien yhdistyessä Gallantiin, jatkuu yhteistyö ja kehittyminen yhdessä Arktan kanssa myös jatkossa. Löydettyään    luotettavan ja tulevaisuuteen tähtäävän edistyksellisen taloushallinnon taitavan asiantuntijaorganisaation, saa Arkta Laatutileistä osaavaa ja kehittyvää palvelua yhä myös jatkossa. Kehitysvastuun voi luovuttaa luotettavalle kumppanille, jolla tätä alan erityisosaamista on. Laatutilien liittyminen Gallant-konserniin vahvistaa kummankin jo ennestään vankkaa kilpailukykyä, ammatillista osaamista ja vastaa voimalla   alan tulevaisuuden haasteisiin”, kertoo rakennusneuvos Esa Kiiveri Arkta Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Me Gallantilaiset yhdessä jaamme vision, jossa yritysten tarpeisiin vastataan – yhdistämällä palveluun asiantuntevat ihmiset ja teknologia. Kyvykkyyksien etsiminen ja liittäminen mukaan konserniimme tukee vahvasti yhteistä visiota, jonka ansiosta palvelemme tänään jo yli 160 asiantuntijan voimin kahdeksalla eri paikkakunnalla.

On ilo ja kunnia liittää perheeseemme mukaan laatutiimiläiset sekä heidän asiakkaansa, lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Yhdessä olemme enemmän. Yhdessä olemme Gallant.


Arkta on asuin- ja julkiseen rakentamiseen keskittyvä rakennusalan konserni. Arktan palvelukonsepti muodostuu konserniyhtiöiden omista vahvuuksista ja maantieteellisistä toimialueista: Arkta Rakennus Oy keskittyy asuinrakentamiseen Tampereen talousalueella, Rakennusliike Reponen Oy tunnetaan puu- ja passiivikerrostalojen rakentamisen KVR-urakoitsijana pääkaupunkiseudulla, Oy Rakennuskultti Ab on erikoistunut julkisten rakennusten kuten koulujen ja päiväkotien uudis- ja korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulla ja Vaasan ympäristössä. Lisäksi konserniin kuuluvat betonielementtitehdas LS Laatuseinä Oy. Konsernin palveluksessa on noin 230 henkilöä ja liikevaihtoennuste vuodelle 2019 on 99 miljoonaa euroa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tuomas Tahvanainen

Chief Executive Officer

Tuomas Tahvanainen

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.