Gallant ja Magistra yhdistävät liiketoimintansa

Gallant ja Magistra yhdistävät liiketoimintansa

Magistra Accounting & Consulting Oy liittyy osakekaupalla osaksi Gallant-konsernia

Gallant ottaa kasvuaskeleen Jyväskylän markkina-alueelle, kun Magistra Accounting & Consulting Oy liittyy osakekaupalla osaksi Gallant-konsernia. Jyväskyläläinen Magistra tarjoaa taloushallinnon palveluja ja konsultointia. Yhdistymisen ansiosta asiakkaat saavat käyttöönsä aikaisempaa laajemmat taloushallinnon asiantuntijapalvelut. Laajentumisen myötä Gallant saapuu lähemmäksi sen pohjoisinta Iisalmen toimistoa.

Jyväskyläläisen Magistran liiketoiminnot siirtyvät Gallantille ja yrityksen uudeksi nimeksi tulee Gallant Jyväskylä Oy.

Magistra on tuottanut yrityksille kattavasti taloushallintopalveluja vankalla kokemuksella ja vuosikymmenten aikana hankitulla monipuolisella osaamisella. Magistralla on asiakkaita ympäri Suomen, mutta erityisen vahva jalansija yrityksellä on Keski-Suomen alueella.

”Halusimme ottaa kasvuaskeleen kohti pohjoista ja samalla lähemmäksi Iisalmen toimipistettämme. Huomasimme, että jaamme Magistran omistajien kanssa samat arvot, mikä oli hyvä lähtökohta liiketoimintojen yhdistämiselle. Haluamme panostaa asiakkaidemme henkilökohtaiseen palveluun sekä tuoda asiakkaille yhdessä yhä laajemmin asiantuntemusta ja ohjelmisto-osaamista”, Gallantin toimitusjohtaja Tuomas Tahvanainen kertoo.

Gallant pystyy jatkossa tarjoamaan Magistran nykyisille asiakkaille entistä kokonaisvaltaisempaa taloushallinnon asiantuntemusta, kun palveluvalikoima laajenee.

“Niin Magistralle kuin Gallantillekin on tärkeää asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja molemminpuolinen luottamus. Meitä yhdistää myös tahto auttaa asiakkaitamme menestymään. Pystymme palvelemaan Magistran nykyisiä asiakkaita paremmin entistä laajempien asiantuntijapalveluiden ansiosta”, Magistran toimitusjohtaja Kirsi Surakka kertoo.

Tilitoimistopalveluista vastaava Tiina Aroluoma jatkaa Jyväskylän toimiston vetäjänä. Lisäksi Jyväskylän alue saa vahvistusta, kun Financial Advisor Elmeri Linnera ottaa roolin Gallant Jyväskylä Oy:n asiantuntijana ja tulee huolehtimaan asiakkuuksista Jyväskylän tiimin tukena.

Yhtiöt työllistävät 200 henkeä, ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on 15 miljoonaa euroa.

Lisätietoja antavat:

Tuomas Tahvanainen, toimitusjohtaja
Gallant
050 356 3892, tuomas.tahvanainen@gallant.fi

Kirsi Surakka, toimitusjohtaja
Magistra Accounting & Consulting Oy
040 724 7428, kirsi.miinala@magistra.fi

Tiina Aroluoma, tilitoimistopalvelut
Magistra Accounting & Consulting Oy
050 350 3753, tiina.aroluoma@magistra.fi

Elmeri Linnera, Financial Advisor
Gallant
040 352 4728, elmeri.linnera@gallant.fi

Magistra Accounting & Consulting Oy on taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joka on tuottanut laadukkaita taloushallintopalveluja ja konsultointia pääosin Keski-Suomen alueen yrityksille. Yrityksen liikevaihto vuonna 2023 oli 587 tuhatta € ja se työllisti 5 henkilöä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tuomas Tahvanainen

Chief Executive Officer

Tuomas Tahvanainen

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.