fbpx

CFO Raportointi

Johtamisen ja päätöksenteon tueksi tarvitaan raportointia, jonka avulla saatavaa liiketoimintatietoa voidaan hyödyntää päätöksenteossa, suunnittelussa ja ennustamisessa.

Gallantin CFO Raportointi on moderni ja kattava BI-raportointipalvelu, joka tukee organisaatioiden raportointia ja suunnittelua. Raportointijärjestelmä keskittää eri tietolähteistä saatavilla olevat taloustiedot ja kokoaa niistä visuaalisia näkymiä, joita on helppo analysoida. Tiedon ajantasainen päivittyminen tukee organisaation päätöksentekoa.

Yleisimmät järjestelmät tukevat integraatiota raportointijärjestelmän kanssa, joten sen avulla voidaan automatisoida koko organisaation raportointiprosessi. Järjestelmä on pilvipalvelu, joka toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.

Ajantasaisen tiedon avulla teet parempia päätöksiä liiketoiminnan eteen.

CFO Raportoinnin hyödyt

  • Organisaation päätöksenteon tuki
  • Liiketoimintatiedot yhdessä paikassa visuaalisesti esitettyinä
  • Automatisoitu raportointiprosessi
  • Integrointimahdollisuus yleisimpiin järjestelmiin
  • Organisaatiokohtainen kustomointimahdollisuus

Raportit

Valmis raportointipaketti CFO Reports sisältää seuraavat raportit:

  • Tuloslaskelma
  • Tase
  • Kassavirtalaskelma
  • Talouden tunnusluvut

Näiden lisäksi järjestelmässä voidaan toteuttaa rajattomasti asiakaskohtaisia räätälöityjä raportteja. Palvelumme mahdollistaa myös laajemman talousjohtamisen ja päätöksenteon tuen.

Tutustu raportointijärjestelmän ominaisuuksiin alla olevan videon avulla.

Halutessasi saat 2 kk kokeilujakson, jonka avulla pääset paremmin tutustumaan järjestelmän tarjoamiin raportointimahdollisuuksiin.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää raportoinnin mahdollisuuksista! 

Varaa maksuton esittely

Mikäli haluat kuulla lisää CFO Raportoinnin tuomista mahdollisuuksista yhtiöllenne, jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika esittelylle. Esittely toteutetaan Microsoft Teamsin välityksellä ja on kestoltaan n. 30 min.

Esittely ei sido mihinkään tai velvoita ostamaan palveluitamme.

Hilla IT
Ongelman yllättäessä, tai aina kun kysymyksiä on, saamme vastauksen erittäin nopeasti. Olemme myös olleet tyytyväisiä siihen, että saamme Gallantilta jatkuvasti parannusehdotuksia. Tämä kehittää meidän sisäistä toimintaamme. Partner Kristian Halonen, Hilla IT Oy