Birja Oy yhdistyy Gallant-konserniin

Birja Oy yhdistyy Gallant-konserniin

Birja Oy liittyy liiketoimintakauppojen myötä 3.1.2022 alkaen Gallant-konserniin.

Gallant jatkaa strategian mukaista kasvua ja vahvistaa joukkojaan liittämällä Birja Oy:n asiakaspalveluhenkiset taloushallinnon asiantuntijat osaksi konserniaan 3.1.2022 alkaen.

Birja Oy:n työntekijät palvelevat jatkossa Gallant Tampereen toimipisteessä. Palvelut jatkuvat ennallaan yhtä laadukkaasti, mutta Gallant tuo myös Birja Oy:n asiakkaille tarjolle entistä laajemman asiantuntemuksen.

Hankinnan taustalla on halu kasvattaa asiantuntijuutta ja sitä kautta tuottaa lisäarvoa asiakkaille.

”Yhdistyminen Birjan kanssa antaa meille mahdollisuuden laajentaa toimintaamme ja tuottaa yhä parempia palveluja yritysasiakkaille. Meitä yhdistää tarjoamiemme palveluiden lisäksi aito halu auttaa yrityksiä menestymään ja tuottaa joustavaa sekä henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme”, kertoo Gallantin toimitusjohtaja Tuomas Tahvanainen.

Toivotamme Birjan työntekijät ja asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Yhdessä olemme enemmän.

Lisätietoja

Tuomas Tahvanainen | Gallant | CEO | tuomas.tahvanainen@gallant.fi
Jarno Sainio | Birja Oy | Hallituksen jäsen | jarno.sainio@birja.fi


Birja Oy on vuonna 2013 perustettu tilitoimisto, joka on sitoutunut aidosti auttamaan yritysasiakkaitaan joustavan ja helpon taloushallinnon avulla. Birja Oy on toiminut taloushallinnon alalla jo yli 15 vuoden ajan. Tilitoimistossa yhdistyvätkin koulutuksen ja kokemuksen tuoma asiantuntijuus ja henkilökohtainen palvelu. Birja Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 191 000 euroa ja työllisti 3 henkilöä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.