Gallant-konserni kasvaa ja laajenee

Gallant-konserni kasvaa ja laajenee

Rainmaker Group Oy:n palkka- ja taloushallinnon asiantuntijat liittyvät Gallant-konserniin.

Gallant-perhe kasvaa ja laajenee 1.10.2019 alkaen Espoossa, Iisalmessa sekä Savonlinnassa. Vahvistamme osaamista entisestään, kun liitämme konserniin mukaan Rainmaker Group Oy:n palkka- ja taloushallinnon asiantuntijat.

Muutoksen taustalla on molempien yrityksien yhteinen halu keskittyä entistä paremmin yrityksiensä strategian mukaiseen liiketoimintaan. Rainmaker keskittyy jatkossa omaan ydinosaamiseensa myynti-, asiakas,- ja henkilöstöpalveluiden tuottajana ja Gallant vahvistaa asemaansa talouden asiantuntijatalona. 

Teemme jatkossakin yhteistyötä Rainmakerin kanssa, sillä jatkamme heidän kirjanpidon kumppanina.

Laajentamalla asiantuntijuuttamme mahdollistamme myös entistä paremman asiakaskokemuksen tarjoamalla monipuoliset asiantuntijapalvelumme saman katon alta. Palvelemme jatkossa 150 asiantuntijamme voimin seitsemällä eri paikkakunnalla. Me Gallantilaiset yhdessä jaamme vision, jossa yritysten tarpeisiin vastataan – yhdistämällä palveluun asiantuntevat ihmiset ja teknologia.

Gallant – asiantuntijapalveluita suurella sydämellä

Gallant syntyi, kun talouden alan arvostetut toimijat Gylling Accounting Oy ja Leppävaaran Laskenta Oy yhdistivät voimansa syksyllä 2019. Tarjoamme ennakoivaa, viimeisintä teknologiaa hyödyntävää palvelua paikallisena ja kansainvälisenä kumppanina. Gallantilla keskitytään jatkossakin asiantuntijuuteen ja palveluun, jonka ansiosta yritykset voivat keskittyä omassa toiminnassaan oleelliseen.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Gallant-perheeseen entiset sateentekijät sekä heidän asiakkaansa!

Yhdessä olemme enemmän. Yhdessä olemme Gallant.


Rainmaker Group Oy on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Vuonna 1999 perustettu Rainmaker on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään. Rainmaker työllistää noin 1800 henkilöä. Yrityksen liikevaihto tilikaudella 2018 oli 41 miljoonaa euroa. Yrityskauppojen ansiosta liikevaihtoennuste vuodelle 2019 kasvoi noin 70 miljoonaan. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa 8 paikkakunnalla, sekä yksi Espanjan Torreviejassa. Työntekijoitä Rainmakerilla on yli 60 paikkakunnalla. 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tuomas Tahvanainen

Chief Executive Officer

Tuomas Tahvanainen

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.