Gallant-konserni jatkaa strategian mukaista kasvua

Gallant-konserni jatkaa strategian mukaista kasvua

Yritystili Finland Oy:n asiakaspalveluhenkiset taloushallinnon asiantuntijat liittyvät osaksi konsernia 1.9.2020 alkaen.

Gallant jatkaa strategian mukaista kasvua ja vahvistaa joukkojaan liittämällä Yritystili Finland Oy:n asiakaspalveluhenkiset taloushallinnon asiantuntijat osaksi konserniaan 1.9.2020 alkaen.

Muutoksen taustalla on molempien yritysten yhteinen halu kasvattaa asiantuntijuutta ja sitä kautta tuottaa lisäarvoa asiakkaille. Yrityksiä yhdistää perheyrityksen tausta ja arvot sekä palvelukulttuuri, jossa asiakas on kaiken keskiössä.

”Gallant on meille tuttu kumppani jo ennestään. Meille yhteistä Gallantin kanssa ovat arvot, perheyrityksen tausta ja halu tuottaa korkealaatuisia taloushallinnon palveluita. Lisäksi meitä yhdistää palvelukulttuuri, jossa asiakkaan tunteminen ja henkilökohtainen palvelu ovat ensiarvoisen tärkeässä asemassa. Yritystilin liittyminen Gallant-konserniin vahvistaa kummankin yrityksen jo ennestään vankkaa asiantuntemusta. Yhdessä saamme lisää voimaa sekä volyymia vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuomme sitä kautta arvoa asiakkaillemme”, kertovat Yritystilin pääkirjanpitäjä Johanna Murto ja toimitusjohtaja Pekka Mutanen.

Me Gallantilaiset jaamme saman arvopohjan, jossa koko toimintamme keskiössä on asiakas. Yhdessä voimme vastata yritysten tarpeisiin yhä paremmin.

Toivotamme Yritystilin työntekijät ja asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Gallant-perheeseen. Yhdessä olemme enemmän.


Yritystili Finland Oy on vuonna 2006 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, joka toimii Espoossa. Yritystili on taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jonka henkilökunta palvelee yrityksiä kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Yritystilille kustannustehokkuus, tilitoimistopalvelun korkea laatu ja ammatillinen osaaminen ovat kunnia-asia. Yritystilin liikevaihto vuonna 2019 oli 369 000 euroa ja yritys työllisti 3 henkilöä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tuomas Tahvanainen

Chief Executive Officer

Tuomas Tahvanainen

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.