Gallant ja Talco yhdistävät liiketoimintansa

Gallant ja Talco yhdistävät liiketoimintansa

Talcon liiketoiminnot siirtyivät Gallantille lokakuun lopussa

Gallantin omistajat ostivat Talco Knowhow’n toiminnot 1.11.2022. Kotkalainen Talco Knowhow tarjoaa palkka- ja taloushallinnon palveluja. Liiketoimintakaupan ansiosta molempien yritysten asiakkaat saavat käyttöönsä aikaisempaa laajemmat taloushallinnon asiantuntija- ja ohjelmistopalvelut.

Kotkalaisen Talco Knowhow’n, joka tunnetaan Talco-nimellä, liiketoiminnot siirtyivät Gallantille lokakuun lopussa. Yrityksen uudeksi nimeksi tulee Gallant Talco Oy.

Muutos vahvistaa sekä Gallantin että Talcon asiakkaita, sillä asiakkaita palvellaan jatkossa Netvisor- ja Procountor-taloushallinto-ohjelmistojen lisäksi myös taloushallinnon pilvipalvelu Fennoalla. Talcon asiakkaat saavat tarjolle entistä laajemman asiantuntijapalveluiden repertuaarin.

Talco on tuottanut laadukkaita taloushallintopalveluja yrityksille jo yli 30 vuotta. Sähköisten palvelujen myötä Talcolla on asiakkaita ympäri Suomen, mutta erityisen vahva jalansija yrityksellä on Kaakkois-Suomessa Kotka–Hamina-alueella.

“Huomasimme, että jaamme Talcon omistajien kanssa samat arvot. Tämä oli hyvä lähtökohta liiketoimintojen yhdistämiselle. Haluamme panostaa asiakkaidemme henkilökohtaiseen palveluun sekä yhdistää asiantuntemuksen ja ohjelmisto-osaamisen”, Gallantin toimitusjohtaja Tuomas Tahvanainen kertoo.

Gallant pystyy jatkossa tarjoamaan Talcon nykyisille asiakkaille entistä kokonaisvaltaisempaa taloushallinnon asiantuntemusta, kun palvelut tällä saralla laajenevat.

“Sekä Gallantin että Talcon arvot kumpuavat yrittäjyydestä ja asiakaslähtöisyydestä. Pystymme palvelemaan Talcon nykyisiä asiakkaita paremmin entistäkin laajempien uusien asiantuntijapalveluiden ansiosta”, Talcon toimitusjohtaja Lasse Talsi toteaa.

Yhtiöt työllistävät 190 henkeä, ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna 11,4 miljoonaa euroa.

Lisätietoja antavat:

Tuomas Tahvanainen, toimitusjohtaja
Gallant Oy
050 356 3892
tuomas.tahvanainen@gallant.fi

Lasse Talsi, toimitusjohtaja
Talco Knowhow Oy
040 543 9292
lasse.talsi@talco.fi

Aleksi Talsi, varatoimitusjohtaja
Talco Knowhow Oy
050 479 3008
aleksi.talsi@talco.fi

Talco Knowhow Oy on taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, joka on tuottanut laadukkaita taloushallintopalveluja pääosin Hamina-Kotkan alueen yrityksille jo yli 30 vuoden ajan. Talco on perheyritys, jonka arvokkain voimavara on osaava ja tyytyväinen henkilöstö. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli 1,7 m€ ja se työllisti 14 henkilöä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tuomas Tahvanainen

Chief Executive Officer

Tuomas Tahvanainen

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.