CON TI Consulting Oy Ab yhdistyy Gallant-konserniin

CON TI Consulting Oy Ab yhdistyy Gallant-konserniin

CON TI Consulting Oy Ab liittyy liiketoimintakauppojen myötä 1.6.2021 alkaen Gallant-konserniin.

Liiketoimintakaupasta ja yhdistymisestä huolimatta CON TI Consulting Oy Ab:n asiakkuuksien hoitoon ei tule muutoksia. Asiakkuuksia hoidetaan jatkossa Gallant Tampereen toimipisteestä.

Outi Tastula kiittää asiakkaitaan kuluneista vuosista ja toivottaa menestystä jatkoon

”Liiketoimintakauppa mahdollistaa asiakkaillemme entistä laajemman palvelutarjonnan saman katon alta yhdessä Kirsi Viitaniemen ja Gallantin kanssa, siksi voinkin hyvillä mielin kiittää asiakkaitani kuluneista vuosista. Palvelut jatkuvat ennallaan yhtä laadukkaasti Kirsin johdolla, mutta Gallant tuo myös asiakkaillemme tarjolle entistä laajemman asiantuntemuksen.”

Yhteystiedot

Gallant Tampere sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 26 A 2krs, 33200 Tampere. Huomioithan kuitenkin, että toimipisteemme ovat tällä hetkellä suljettuina ja palvelemme asiakkaitamme etätoimistoista käsin. Olette kuitenkin lämpimästi tervetulleita tutustumaan toimistollemme paremmin ja keskustelemaan kasvotusten, kunhan sovitte asiasta yhteyshenkilönne kanssa etukäteen.

Lisätietoja

Tuomas Tahvanainen, CEO, Gallant Group

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tuomas Tahvanainen

Chief Executive Officer

Tuomas Tahvanainen

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.