Christina Dahlblom nimetty Gallantin hallitukseen

Christina Dahlblom nimetty Gallantin hallitukseen

Christina tuo hallitukseen näkemystä erityisesti Gallantin kulttuurin, henkilöstön sekä johtamisen kehittämisestä.

Gallantin hallituksen uudeksi jäseneksi on nimitetty Christina Dahlblom, jolla on laajaa kokemusta konsultoinnista, yrittäjyydestä sekä hallitustyöskentelystä. Christina tuo hallitukseen näkemystä erityisesti Gallantin kulttuurin, henkilöstön sekä johtamisen kehittämisestä.

Gallant muodostui syksyllä 2019 kahden perinteikkään perheyrityksen yhdistettyä voimansa. Viimeisen vuoden aikana Gallant on jatkanut strategian mukaista kasvuaan useiden yrityskauppojen myötä, jonka ansiosta Gallantilla on jo lähes 160 asiantuntijaa 8 eri toimipisteessä.

Gallantin hallitusta johtaa Max Gylling ja hallituksen jäsenenä on vajaan vuoden verran toiminut Taneli Tikka. Gallantin uudeksi hallituksen jäseneksi liittyy 1.10.2020 Christina Dahlblom.

Christina Dahlblomilla on 20 vuoden kokemus konsultoinnista ja hän on toiminut johtotehtävissä sekä yrittäjänä useissa yrityksissä. Hän on väitellyt Hankenilta asiakasuskollisuudesta vuonna 2004 ja on toiminut johdon valmentajana vuodesta 2006, viimeksi Milttonin osakkaana. Hän on mm. Aktian hallituksen jäsen ja palkitsemisvaliokunnan puheenjohtaja. Christina on ollut Gallantin asiakkaana vuodesta 2012, ja toiminut Gallantin strategiaprosessin fasilitaattorina vuonna 2019.

”Kun minua pyydettiin mukaan Gallantin hallitukseen, oli helppo ottaa haaste vastaan. Olen päässyt itse kokemaan asiakkaana, kuinka Gallant hoitaa yrittäjän kaikenlaiset palvelutarpeet sujuvasti ja luotettavasti.  Samalla pääsin seuraamaan miten rohkeasti omistajat rakentavat uudenlaista toimijaa tälle toimialalle.  Lähivuosina on tehty lukuisia yrityskauppoja, samalla kun palvelutarjonta on kehittynyt kahteen tärkeään suuntaan: perinteiset taloushallinnon palvelut digitalisoituvat ja automatisoituvat, ja samalla neuvonanto muuttuu yhä konsultatiivisemmaksi. Tämän transformaation olen nähnyt läheltä monessa muussakin yrityksessä, ja toivon että pystyn erityisesti tukemaan Gallantia siinä, miten kulttuuria ja ihmisiä kehitetään organisaation kasvumatkan aikana. Suomi on taloushallinnon digitalisoitumisen edelläkävijämaa, ja on kunnia olla mukana tällaisessa tämän alan kasvutarinassa”, Christina kertoo.

”Muuttuvasta maailmantilanteesta huolimatta, Gallant jatkaa määrätietoista strategian toteuttamista. Yksi Gallantin strategian kulmakivistä on sitoutunut, hyvinvoiva henkilöstö ja siksi on luonnollista vahvistaa hallitusta tämän osa-alueen asiantuntijalla. Meidän henkilöstöllämme on vahva ja laaja osaaminen talouden eri osa-alueista, ja haluamme myös koota hallituksen, joka koostuu eri osaamisalueiden asiantuntijoista. Asiantuntevien ihmisten avulla voimme rohkeasti lähteä uudistamaan perinteikästä alaa hyödyntämällä digitalisaation tuomia mahdollisuuksia”, CEO Tuomas Tahvanainen kertoo ja toivottaa Christinan tervetulleeksi osaksi Gallant-perhettä.


Lisätietoja aiheesta:

Tuomas Tahvanainen
+358 50 356 3892
tuomas.tahvanainen@gallant.fi

Christina Dahlblom

+358 50 563 6927
christina@dahlblom.net

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tuomas Tahvanainen

Chief Executive Officer

Tuomas Tahvanainen

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.