Gallant Lahden Office Manager vaihtuu

Gallant Lahden Office Manager vaihtuu

Lahden toimiston Office Managerina toimii tästä eteenpäin Sirpa Sippola.

Lahden Office Managerina toiminut Krista Himanen on aloittanut Gallant-konsernin rakentamispalveluiden liiketoimintajohtajana. Lahden toimiston Office Managerina toimii tästä eteenpäin Sirpa Sippola.

Krista Himanen keskittää osaamisensa jatkossa rakentamispalveluiden liiketoiminnan kehittämiseen

Krista Himanen tulee jatkossakin toimimaan tiiviisti yhteistyössä Lahden toimiston rakennusalan asiakkaiden kanssa. Samalla hän ottaa tehtäväkseen koko Gallantin rakentamispalveluiden liiketoiminnan kehittämisen.

”Kristalla on erittäin vahva rakennusliiketoiminnan osaaminen, ja rakennusliiketoiminnan palvelukehitys on yksi yhtiömme tämän vuoden keskeisistä painopisteistä”, kertoo Gallantin toimitusjohtaja Tuomas Tahvanainen.

Parkanon Office Managerina toimiva Sirpa Sippola laajentaa vastuualuettaan ottaessaan Lahden toimipisteen omakseen

Sirpalla on vahva näkemys erilaisten yritysten taloushallinnosta ja sen kehittämisestä:

”Jo ennen Gallantia olen aiemmissa tehtävissäni vastannut eri organisaatioiden taloushallinnoista: kirjanpidoista, tilinpäätöksistä ja budjetoinneista aina talouden seurantaan ja raportointiin. Olen vastannut organisaation tuloksesta ja kannattavuudesta sekä suunnitellut tulevia investointeja ja varainhankintaa. Kokemukseni auttaa minua asettumaan asiakkaidemme asemaan ja ymmärtämään entistä paremmin yritysten tarpeita sekä haasteita taloushallinnon näkökulmasta.

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan Lahden asiakkaisiimme, heidän liiketoimintaansa ja miettimään yhdessä asiakkaidemme kanssa, millä tavalla me voimme yhdessä Lahden asiantuntevan tiimin kanssa parhaiten auttaa heitä heidän liiketoimintansa kehityksessä sekä edistää yrityksen taloushallinnon sujuvuutta. Lahden asiantuntijoiden lisäksi Gallantilla on hyvin laaja asiantuntijaverkosto, josta löytyy varmasti asiantuntemusta asiakkaidemme monenlaisiin tarpeisiin aina yritysjuridiikasta talousjohtamiseen, henkilöstöhallintoon ja taloushallinnon sähköisiin järjestelmiin.

Krista Himanen Gallant

Krista Himanen
Head of Construction Customers
p. 040 642 8169
krista.himanen@gallant.fi


Sirpa Sippola
Office Manager
p. 040 656 9955
sirpa.sippola@gallant.fi

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.