fbpx
Gallant | | Asiantuntijapalvelut, Blogi, HR

Valokeilassa Financial Advisor Lassi Ylisiurunen

Nyt on Lassin vuoro! Uudessa blogisarjassa pääset tutustumaan asiantuntijoihimme.
Nämä monipuoliset osaajat muodostavat todellisen kasvun supersankaritiimin – tosin ilman
spandexia.

Heipä hei Lassi! Kerrotko aluksi kuinka päädyit meille töihin?

Tulin Gallantille 2015 kesätöihin reskontraan ja jäin siitä suoraan koulun harjoittelujaksolle tekemään kirjanpitoa. Kävin välillä laajentamassa osaamistani konsultoinnin puolella, ja kun Gallantilla asiantuntijatiimi jatkoi kasvua, minua pyydettiin takaisin. Halusin palata Gallantille, koska uskon kehittyväni täällä. Ja mikä parasta, yhteishenki ja työporukka ovat todella hyviä.

Hienoa! Entä missä työtehtävissä olet työskennellyt Gallantilla?

Reskontran ja kirjanpidon lisäksi olen työskennellyt tapahtumissa markkinointitiimin mukana. Aloittaessani Gallantilla tein samalla opintoja. Arvostan sitä, että työnantajani oli joustava ja tuki opiskeluani. Nyt työskentelen Financial Advisorina ja työhöni kuuluvat sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen asiantuntijatehtävät.

Mikä työssäsi on parasta? 

Ehdottomasti monipuolisuus ja päivien erilaisuus. Saan auttaa ja ratkaista ongelmia niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa. 

Kuinka Gallant tukee kehittymistä työssäsi?

Sen lisäksi, että olen saanut tehdä opintoja töiden ohessa, koen oppimisen olevan meillä hyvin käytännöllistä. Työtehtäviä jaetaan osaamistason ja kehittymisen mukaisesti, ja se tukee jatkuvaa kehittymistä.

Mikä saa sinut tulemaan töihin joka päivä?

Onnelliset asiakkaat ja kollegat. Hyvä fiilis on tärkeä, jotta pystytään tuottamaan hyvää ja laadukasta palvelua asiakkaalle ja tukemaan heidän talousfunktiotaan. 

Kiva kuulla! Entä millainen yrityskulttuuri Gallantilla mielestäsi on?

Vaikka Gallant toimii monella paikkakunnalla, meillä on tosi yhtenäinen työporukka. Ilmapiiri on avoin, mielipiteet otetaan huomioon ja annetaan tilaa toteuttaa itseään.

Entä mitä talon tarjoamia etuja arvostat? 

Työaika on joustavaa eikä tekemistä ole sidottu kellokorttiin. Hybridityö on myös todella arvostettava etu, joka mahdollistaa joustavuuden oman arjen suunnittelussa.  

Miten Gallantin arvot näkyvät työssäsi?

Menemme aina rohkeasti kohti uutta. Konsulttityössä eteen voi tulla mitä vaan, mutta hommiin tartutaan rohkeasti ja kaikkiin mahdollisiin ongelmiin pyritään löytämään vastauksia.

Mikä on parasta Gallantilla?

Ihmiset saavat minut viihtymään ja tekemään asioita paremmin. Se ja monipuoliset työt saavat minut edustamaan Gallantia hyvällä fiiliksellä.

Meillä on talo täynnä supersankareita. Jos sinä saisit minkä tahansa supervoiman, mikä se olisi?

Haluaisin olla kuin Batman, jolla ei ole suoranaisesti supervoimia. Hänellä on kuitenkin lukuisia huippukykyjä, kuten voima ja älykkyys, joiden avulla voisin edesauttaa rauhan palauttamista keskellä maailman nykyistä tilannetta.

Kuka on oma supersankarisi?

Tietysti oma vaimoni. Syitä on lukuisia, mutta työn puolesta voisin sanoa, että hän tukee ja kannustaa minua saavuttamaan omia henkilökohtaisia unelmiani.

Kiitos Lassi!

Haluatko Lassin ja muiden mahtavien Gallantlaisten auttavan liiketoimintaasi kasvamaan? Ota yhteyttä, niin laitetaan homma käyntiin.

Jätä yhteydenottopyyntö. Me vastaamme sinulle mahdollisimman pian!