fbpx
Gallant | | Asiantuntijapalvelut, Blogi, HR

Valokeilassa Financial Advisor Hannes Kuparinen

Uudessa blogisarjassa pääset tutustumaan asiantuntijoihimme, jotka muodostavat todellisen kasvun supersankaritiimin. Tällä kertaa esittelyvuorossa on helmikuussa Gallantilla aloittanut Hannes.

Moikka Hannes! Ihan aluksi, millainen oli sinun polkusi Gallantille?

Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta. Opintojen aikana työskentelin Etelä-Koreassa, jossa syvensin ymmärrystä kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä siitä, miten erilaiset kulttuurit vaikuttavat yrityksen johtamiseen. Opintojen lisäksi olen työskennellyt taloushallinnon tehtävissä monipuolisesti eri toimialoilla, aina mekaanisesta puunjalostuksesta julkishallinnon palvelukeskuksiin.

Tulit meille töihin vuoden alussa. Mitä kaikkea olet ehtinyt tehdä?

Toimin Tampereen toimistollamme Financial Advisorina, ja autan asiakasyritysten johtajia tekemään parempia ja oikea-aikaisia päätöksiä liiketoimintansa kasvattamiseksi. Tein juuri interim-työkeikan, jonka aikana hyppäsin hetkeksi asiakkaan taloustiimiin controlleriksi. Näin asiakkaamme ei tarvinnut rekrytoida uutta asiantuntijaa muutaman kuukauden takia.

Näppärää! Mikä sitten on parasta työssäsi? 

Monipuoliset asiakkuudet ja toimeksiannot. Meillä on asiakkaita monilta eri toimialoilta ja työ on sopivan vaihtelevaa. Töissä on hyvä ilmapiiri ja vietämme työkavereiden kanssa aikaa myös vapaalla.

Mitä muuta teet vapaa-ajalla?

Olen mukana vapaaehtoisessa maanpuolustustoiminnassa kouluttamassa reserviläisiä. Harrastan monipuolisesti liikuntaa ja pelaan sekä seuraan jääkiekkoa. Kuopiolaissyntyisenä sydän sykkii KalPalle, eli takki ei ole kääntynyt, vaikka olen ollut tamperelainen jo runsaat kolme vuotta. Lisäksi pidän matkustamisesta.

Kuinka Gallant tukee kehittymistä työssäsi?

Meillä kannustetaan oppimaan uutta, ja tällä hetkellä teen työn ohessa lisätutkintoa taloushallinnon palvelumuotoilusta ja tuotteistamisesta. Kynnys pyytää apua on pieni ja tietoa jaetaan organisaation sisällä.

Avoimuus on tärkeä juttu. Entä mikä saa sinut tulemaan töihin joka päivä?

Paras palkinto on ratkaista asiakkaan ongelmia ja auttaa. Täällä ei ehdi leipääntyä, koska työ on niin mielenkiintoista. 

Millainen yrityskulttuuri Gallantilla on?

Vaikka toimipisteitä on ympäri Suomea, meillä on yhteinen vahva Gallant-henki. Täällä on helposti lähestyttävä, rento tunnelma ja kahvipöydän ääressä kaikki ovat samanarvoisia.

Kahvipöydästä muihin etuihin: mitä talon tarjoamia etuja arvostat?

Aktiivisena tyyppinä arvostan liikunta- ja kulttuurietua. Gallant myös muistaa ja palkitsee kaikkia työntekijöitään säännöllisesti. 

Miten Gallantin arvot näkyvät työssäsi?

Menemme aina kohti uutta ja otamme käyttöön ketterästi uusia toimintatapoja, jotka palvelevat parhaiten asiakasta.

Ihan lopuksi: jos saisit minkä tahansa supervoiman, mikä se olisi?

Haluaisin supermuistin, jotta voisin luopua sadoista lippulapuista. Samalla saisin siistimmän työpöydän!

Kuka on oma supersankarisi?

Vanhempani ovat supersankareitani. He ovat tukeneet lapsesta asti harrastuksissa ja opiskeluissa sekä hellävaraisesti ohjanneet oikeaan suuntaan. Olen voinut ottaa riskejä ja saanut tsemppiä ja apua aina, kun niitä olen tarvinnut.

Kiitos Hannes!

Haluatko Hanneksen ja muiden mahtavien Gallantlaisten auttavan liiketoimintaasi kasvamaan? Ota yhteyttä, niin laitetaan homma käyntiin.

Jätä yhteydenottopyyntö. Me vastaamme sinulle mahdollisimman pian!