fbpx
Marja-Leena Karonsuo | | Työpaikat

Taloushallinnon asiantuntija

Haluatko mukaan Gallantille, missä työtä tehdään hymy huulilla, suurella sydämellä ja tavoitteet korkealla?

Haemme kasvavaan yritykseemme taloushallinnon asiantuntijoita (1-3 paikkaa).

Taloushallinnon asiantuntijana hoidat kirjanpidon ja toimit asiantuntijana asiakkaillemme. Työpäiväsi koostuvat monipuolisista ja mielenkiintoisista asiakasyritystemme taloushallinnon tehtävistä. Työssäsi tärkeässä roolissa on asiakaslähtöisyys, sillä työskentelet tiiviisti asiakkaidemme kanssa.

Taloushallinnon asiantuntijana tehtäviisi kuuluvat mm.

  • Kirjanpitopalveluiden tuottaminen
  • Veroilmoitukset, raportointi
  • Proaktiivinen asiakaspalvelu

Mitä toivomme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva kirjanpitäjä tai sinulla voi olla jo useamman vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla sujuvat IT-taidot ja osaamista eri taloushallinnon järjestelmistä.

Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia, ja toivommekin että jaat tämän arvon meidän kanssamme. Eduksesi on myös taito palvella asiakkaitamme sujuvasti englannin ja/tai ruotsin kielellä, sillä toimimme sekä suomalaisten että kansanvälisten asiakkaiden luotettuna neuvonantajana.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä koordinoida ja hallita erilaisia tehtäviä samanaikaisesti. Asiantuntijana haluat löytää aina asiakkaille parhaiten soveltuvat ratkaisut. Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työn tekemiseen. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja joustava.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisissa ja vastuullisissa taloushallinnon työtehtävissä. Tukenasi työtehtävissä toimivat Gallantin muut ammattilaiset. Meillä voit kehittyä urallasi ja kasvaa yhdessä kehittyvän liiketoiminnan tarjoamien mahdollisuuksien myötä.

Tarjoamme joustavat työskentelyajat, jotka tukevat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla erinomaisia henkilöstöetuja. Gallantilaisena pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus ja yhdessä tekeminen yhdistyvät.

Työskentelemme tällä hetkellä pääsääntöisesti etänä, toimistolle paluun mahdollistuttua voit työskennellä sopimuksen mukaan joko etänä tai jossakin toimipisteistämme.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan porukkaamme

Haluamme tutustua juuri Sinuun. Mikäli kiinnostuit monipuolisesta tehtävästä energisessä asiantuntijatalossa, lähetä kirjallinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen career@gallant.fi viimeistään 11.4.2021. Pyydämme esittämään hakemuksessa palkkatoiveen. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tutustu tarinaamme
Tutustu Gallantiin työnantajana

Lisätietoja tehtävästä:
Marja-Leena Karonsuo
040 509 5868
marja-leena.karonsuo@gallant.fi
Parhaiten tavoitettavissa: maanantaista perjantaihin klo 14 jälkeen

Lisätietoja rekrytoinnista:
Päivi Leponen
040 750 2017 (ma-to)
paivi.leponen@gallant.fi