Terhi Porkka |

Office Manager | Parkano

Etsimme Parkanon toimipisteemme vahvistukseksi henkilöä, jonka päävastuualueena on yksikön kokonaisvaltainen johtaminen. Oletko Sinä etsimämme Gallant-perheen uusi jäsen?
Monipuoliseen tehtävääsi kuuluu vastata toimipisteen henkilöstöstä, taloudesta sekä erilaisista hallinnollisista tehtävistä.

Tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Esimiestyö
  • Rekrytointi ja perehdytys
  • Erilaisten hallinnollisten asioiden koordinointi ja hoitaminen
  • Yksikön kannattavuuden ja kokonaistalouden seuranta
  • Viestintä ja verkostoituminen
  • Asiakasportfolion hallinta

Sinulla on aiempaa kokemusta esimiestehtävistä tai tehtävään soveltuva koulutus. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä koordinoida ja hallita erilaisia tehtäviä samanaikaisesti. Lisäksi sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työn tekemiseen. Viihdyt sekä arjen rutiinien että vaihtelevien työtehtävien parissa ja nautit kehitystyöstä. Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen ja ulospäin suuntautunut. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta kiinnostusta taloushallinnon prosessien tehostamiseen ja tietojärjestelmien hyödyntämiseen, joten IT-osaamisesi on hyvällä tasolla. Arvostamme kokemusta, mutta olemme aina kiinnostuneet myös uudesta potentiaalista. Meillä voit kehittyä urallasi ja kasvaa yhdessä kanssamme.

Office Managerina vastaat yksikön kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä Gallantin toimintaperiaatteiden mukaisesti. Vastaat yksikön tulostavoitteista, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstön sitoutumisesta. Toimipisteen perehdytyksen sekä rekrytoinnin kokonaisvastuu on sinulla ja tukea niihin tarjoaa HR-tiimi. Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen taloushallinnon näköalapaikka. Tukenasi työtehtävissä ovat johto, esimiesverkosto, M&M-tiimi ja HR-tiimi. Office Managerina työskentely edellyttää läsnäoloa ja työskentelyä Parkanossa. Työtehtävät vaativat satunnaista matkustamista eri toimipisteiden välillä.

Mikäli kiinnostuit monipuolisesta tehtävästä energisessä asiantuntijatalossa, lähetä kirjallinen hakemuksesi tehtävään liitteineen täältä tai suoraan osoitteeseen career@gallant.fi viimeistään 7.11.2019


Lisätiedot:
Tuomas Tahvanainen
tuomas.tahvanainen@gallant.fi
+358 50 356 3892

Terhi Porkka
terhi.porkka@gallant.fi
+358 400 793 040