fbpx

Kirjanpito

Etsitkö luotettavaa kirjanpitopalvelua? Tulit oikeaan paikkaan!

Miksi siirtäisit kirjanpitosi meille?

Meillä on hyvä tekemisen meininki. Asiakkaamme ovat antaneet kiitosta toimivista ja henkilökohtaisista asiakassuhteista.

Kirjanpitäjämme haluavat aidosti tuoda lisäarvoa yrityksellenne. Se näkyy mm. seuraavilla tavoilla yrityksenne arjessa:

  • Katse on aina eteenpäin: Voit kirjanpitäjäsi kanssa suunnitella yhdessä tulevia toimia.
  • Asiantuntevat kirjanpitäjämme ovat proaktiivisia ja saat omaan kirjanpitäjääsi suoran yhteyden.
  • Tuotamme aina kirjanpitosi luotettavasti ja haluamme olla luottamuksesi arvoinen. Siksi olemme rakentaneet toimivan tuurausjärjestelmän ja voit jättää huoletta kirjanpitosi osaaviin käsiimme.
  • Räätälöimme aina asiakkaalle sopivan ratkaisun toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta.

Kirjanpitopalvelu, joka kasvaa yrityksesi mukana

Hoidamme kaikkien yhtiömuotojen kirjanpidon yli 60 vuoden kokemuksella, yrityksen toimialasta riippumatta. Meiltä saat kirjanpitäjän ja kirjanpitopalvelun, joka kasvaa yrityksesi mukana. Oma tiimi ja yhteyshenkilösi varmistavat palvelun sujuvuuden.

Palvelemme eri alojen yrityksiä ja jokaisella toimialalla on omat vaatimuksensa. Meillä on osaamista mm. seuraavista ohjelmistoista: Procountor, Netvisor, Lemonsoft, Adminet ja MS Dynamics Nav. Kysythän myös muista ohjelmistoista tarpeesi mukaan.

Sähköisen taloushallinnon avulla tuomme tehokkuutta ja ennustettavuutta yrityksesi talouteen.

Konepaja Enne
Meille nimetyt vastuuhenkilöt ovat aina olleet tarkkoja ja tunnollisia ihmisiä. Olemme saaneet tarvitsemamme avun välittömästi. Gallantin asiantuntijoiden kanssa olemme pärjänneet tiukoissakin kilpailutilanteissa sekä säilyttäneet hyvän luottoluokituksen. Pekka Enne, Konepaja Enne