fbpx

Henkilöstöhallinto: Digiteknologia tukee vahvaa asiantuntemusta

Neuvonantopalvelut ovat syväosaamistamme. Tarjoamme talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen ja liikejuridiikan palveluja saumattomana kokonaisuutena sujuvoittamaan yritysten arkea ja on apuna muutostilanteissa, joita ovat tyypillisesti sukupolvenvaihdokset, yritysostot sekä sulautumiset. 

– Missiomme on olla luotetuin neuvonantaja, jonka puoleen asiakkaan on helppo kääntyä tilanteessa kuin tilanteessa. Palvelumme on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille, mutta haluamme, että eritoten pienet ja keskisuuret yritykset kokisivat meidät helposti lähestyttäväksi kumppaniksi.

Meillä onkin havahduttu siihen, että erityisesti pk-sektorin yrityksillä on kasvava tarve HR-toimintojen asiantuntemukselle. 

– Yrityksessä ei kenties ole omaa HR-asiantuntijaa, tai saattaa olla palkanlaskija, mutta muut henkilöstöhallinnon tehtävät on hajautettu eri henkilöiden tonteille, jolloin kokonaiskoordinaatio puuttuu. Voi myös olla, ettei HR-osaaminen riitä kaikkien tilanteiden hanskaamiseen tai omalle HR-osaajalle kaivataan sijaista. Kaikkiin näihin tarpeisiin löytyy ratkaisu HR-palvelustamme.

Lähtökohtana on aina yrityksen tarve

– Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa palvelusisällön, jota voidaan tarvittaessa muuttaa matkan varrella. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus, joten yritys saa meiltä aina käyttöönsä parhaat käytännöt ja tuoreet näkemykset.

Tuore tulokulma henkilöstöhallinnon resurssointiin

– Puhumme ulkoistamisen sijaan sisäistämisestä. Sillä tarkoitamme, että yritys saa talon sisälle Gallantin HR-asiantuntijan sovituksi ajaksi. Näin yrityksen ei siis ole pakko palkata omaa HR-päällikköä, asiantuntijaa tai palkanlaskijaa, vaan palvelutuotannosta sovitaan meidän kanssamme.

Digiteknologia tukee vahvaa asiantuntemusta. Gallant tukee yritysten henkilöstöhallintoa. Voimme auttaa myös sinun yritystä!
KUVA MIKKO SUUTARINEN

Sujuvuutta sekä tehoa arkeen digitaalisilla palveluilla

Ajanjakso ja palvelusisältö sovitaan aina yrityskohtaisesti, ja asiantuntijamme voi istua joko fyysisesti yrityksen tiloissa, työskennellä etänä tai näiden yhdistelmänä. 

– Asiakkailta saamamme palautteen mukaan sisäistetty palvelu on erittäin kustannustehokas ja joustava tapa resursoida HR-toiminnot.

Gallant panostaa parhaillaan vahvasti omaan digiteknologiaan

– Gallant Xperience on digitaalinen ohjelmisto, jonka tuomme markkinoille. Se tarkoittaa, että tarjoamme henkilöstöhallinnon prosessien hallintaan digitaaliset palvelut, jotka lisäävät arjen sujuvuutta, läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta.

Ero nykyiseen on suuri, sillä ohjelmiston avulla yritys voi hoitaa jouhevasti kaikki henkilöstöhallinnon eri osa-alueet, joihin tänä päivänä tarvitaan eri palveluntarjoajien ohjelmistoja.

– Tuomme siis työntekijän elinkaaren hallinnointiin tarvittavat prosessit käyttäjäystävällisesti Gallant Xperience -sateenvarjon alle.


Artikkeli julkaistiin Helsingin Sanomien liitteessä Ulkoistaminen 11/2021
Liitteen ja artikkelin on tuottanut Content House
Teksti Mia Heiskanen
Kuva Mikko Suutarinen

Lue alkuperäinen artikkeli


Mikäli kaipaat neuvoja, voit jättää yhteydenottopyynnön