fbpx

Gallantin tarina

Astu tarinaan kahdesta perheyrityksestä, yhteispelistä ja suomalaisesta sisusta. Gallant syntyi, kun alansa arvostetut toimijat Gylling Accounting Oy ja Leppävaaran Laskenta Oy yhdistivät voimansa. Vuosikymmenien varrella molemmat yritykset hioutuivat timanteiksi asiakkaidensa liiketoiminnan kehittämisessä ja tuloksen kasvattamisessa.

Keskellä muutosta

On kevät 2018. Kysyntä kokonaisvaltaiselle yritystalouden asiantuntijuudelle on huutava: teknologia ei ole tarjonnut vastauksia toimijoille, joilla on aivan uudenlaisia haasteita. Kahdessa menestyvässä perheyrityksessä ollaan suurten kysymysten äärellä. Palveluja ja markkinaa halutaan laajentaa. Miten vastata kasvavaan kysyntään? Kuinka varmistetaan palvelun laatu myös tulevaisuudessa? Mikä on paras tapa saavuttaa uusia markkinoita?

Kipinä syttyy

Max Gylling ja Tuomas Tahvanainen tapasivat, ja yrittäjien tavoitteet, ajatukset ja arvot kohtasivat. Heidän yrityksensä olivat jo vuosia auttaneet asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ja löytämään liiketoiminnan oikean suunnan. Kumpikin piti tärkeimpänä voimavaranaan motivoitunutta ja koulutettua henkilöstöä sekä asennetta, joka tekee asiakkaiden päivästä paremman. Lujan kädenpuristuksen myötä syntyi Gallant – pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen perinteisten ja arvostettujen asiantuntijoiden nykyaikainen ja innovatiivinen yhteenliittymä.

 

Gallantin visio

Gallantin olemassaolo perustuu tavoitteeseen luoda toimintaa, joka tuottaa yritystoiminnalla hyvinvointia yksilöiden kautta koko yhteiskuntaan. Strategiassamme tämä näkyy visiona ja tarkoituksena, joka on kiteytetty muotoon: Mahdollistaa matkasi menestykseen.