fbpx

Gallant

Neuvonantajasi menestykseen

Gallantin juuret ovat syvällä kahden vahvan ja kehityskykyisen perheyrityksen yli 200-vuotisessa maaperässä. Tarjoamme talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen ja liikejuridiikan ratkaisuja ja palveluja, jotka pitävät sinut askeleen kilpailijoitasi edellä. Sinun unelmasi on meidän unelmamme: kuljemme asiakkaidemme rinnalla perustamissopimuksen laatimisesta pörssilistautumiseen – ilolla ja ammattiylpeydellä.

Gallant on eteenpäin katsova ja energinen asiantuntijatalo, sydämellään yhteinen menestys ja läsnäolo arjessasi.

Kaikenkokoisten kumppani

Pitkäaikaisiin asiakkuuksiimme kuuluu alojensa markkinajohtajia, kansainvälisiä kasvuyrityksiä ja pk-yrityksiä. Lisäksi autamme hyvään alkuun lupaavia startupeja meillä ja maailmalla. Asiakkaidemme menestyksestä huolehtiminen on kunnia-asiamme. Tahtoisitko kuulua heihin? Tule kirjoittamaan seuraava luku yhteiseen menestystarinaan!

Gallant Asiantuntijapalvelut

Yritysjuridiikan, verotuksen, talousjohtamisen, henkilöstöhallinnon ja IT-järjestelmien Gallant-asiantuntijat ovat menestyksen ammattilaisia. Luomme edellytykset, jotta sinä voit onnistua ja nukkua yösi makoisasti. Gallant palvelee tasavertaisesti paikallisena ja kansainvälisenä kumppanina.

Gallant Taloushallintopalvelut

Tarkka, vastuullinen ja reaaliaikainen taloushallinto tarjoaa arvokasta tietoa yrityksesi liiketoiminnasta, turvaa arkea ja säästää rahaa. Laadukas ja läheinen asiakaspalvelu on kunnia-asiamme. Emme vain raportoi kirjanpitoa kuukausittain, vaan käymme kanssasi jatkuvaa vuoropuhelua. Kumppanuus Gallantin kanssa tuo mielenrauhaa, lisää resursseja ja tarjoaa vahvaa näkemystä tulevaisuuteen.

Ura Gallantilla

Tule mukaan tekemään sitä, mitä muut vasta harkitsevat. Saat kilpailukykyisen palkan, osaavat kollegat, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja uuden suunnan urallesi. Tarjoamme toimivat työvälineet, mukavat työkaverit ja joustavat työajat. Meillä olet osa tiimiä, jossa voit itse vaikuttaa kulttuuriimme. Rento meininki, välittäminen ja hyvä yhteishenki ovat asioita, joita sekä henkilöstömme että asiakkaamme arvostavat.