fbpx

Gallant

Neuvonantaja, joka mahdollistaa matkasi menestykseen

Gallantin juuret ovat syvällä kahden vahvan ja kehityskykyisen perheyrityksen yli 60-vuotisessa maaperässä. Tarjoamme talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen ja liikejuridiikan ratkaisuja ja palveluja, jotka pitävät sinut askeleen kilpailijoitasi edellä. Sinun unelmasi on meidän unelmamme: kuljemme asiakkaidemme rinnalla perustamissopimuksen laatimisesta pörssilistautumiseen – ilolla ja ammattiylpeydellä.

Gallant on eteenpäin katsova ja energinen asiantuntijatalo, sydämellään yhteinen menestys ja läsnäolo arjessasi.

Kaikenkokoisten kumppani

Pitkäaikaisiin asiakkuuksiimme kuuluu alojensa markkinajohtajia, kansainvälisiä kasvuyrityksiä ja pk-yrityksiä. Lisäksi autamme hyvään alkuun lupaavia startupeja meillä ja maailmalla. Asiakkaidemme menestyksestä huolehtiminen on kunnia-asiamme. Tahtoisitko kuulua heihin? Tule kirjoittamaan seuraava luku yhteiseen menestystarinaan!

Gallantin arvot

Haluamme olla luotetuin neuvonantaja. Siitä syystä toimintaamme ohjaavat nämä arvot:

  • Menemme rohkeasti kohti uutta
  • Olemme avoimia ja luottamuksen arvoisia
  • Pyrimme aina parhaaseen laatuun
  • Toimimme asiakkaan eduksi
Asiantuntijapalvelut

Yritysjuridiikan, verotuksen, talousjohtamisen, henkilöstöhallinnon ja yrityksen rahoituksen asiantuntijamme ovat menestyksen ammattilaisia. Luomme edellytykset, jotta sinä voit onnistua ja nukkua yösi hyvin. Palvelemme tasavertaisesti paikallisena ja kansainvälisenä kumppanina.

Taloushallinto

Tarkka, vastuullinen ja reaaliaikainen taloushallinto tarjoaa arvokasta tietoa yrityksesi liiketoiminnasta, turvaa arkea ja säästää rahaa. Laadukas ja läheinen asiakaspalvelu on kunnia-asiamme. Emme vain raportoi kirjanpitoa kuukausittain, vaan käymme kanssasi jatkuvaa vuoropuhelua. Kumppanuus kanssamme tuo mielenrauhaa, lisää resursseja ja tarjoaa vahvaa näkemystä tulevaisuuteen.

Ura Gallantilla

Tule mukaan tekemään sitä, mitä muut vasta harkitsevat. Saat kilpailukykyisen palkan, osaavat kollegat, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja uuden suunnan urallesi. Tarjoamme toimivat työvälineet, mukavat työkaverit ja joustavat työajat. Meillä olet osa tiimiä, jossa voit itse vaikuttaa kulttuuriimme. Rento meininki, välittäminen ja hyvä yhteishenki ovat asioita, joita sekä henkilöstömme että asiakkaamme arvostavat.