Flow, joka on koettava!

Tule mukaan tekemään sitä, mitä muut vasta harkitsevat. Saat kilpailukykyisen palkan, osaavat kollegat, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja uuden suunnan urallesi. Tarjoamme toimivat työvälineet, mukavat työkaverit ja joustavat työajat. Meillä olet osa tiimiä, jossa voit itse vaikuttaa kulttuuriimme. Rento meininki, välittäminen ja hyvä yhteishenki ovat asioita, joita sekä henkilöstömme että asiakkaamme arvostavat.

Gallant-avainsana on flow – mielentila, jossa työnteko on palkitsevaa ja miellyttävää. Yhdessä tekemisen ilo syntyy avoimesta ilmapiiristä ja korkeasta motivaatiosta.

Monipuolisia mahdollisuuksia

Meillä kykysi eivät jää paitsioon – tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua taloushallinnon huippuasiantuntijaksi.

Olemme kiinnostuneita kokeneista asiantuntijoista, innokkaista vastavalmistuneista, harjoittelijoista ja lopputyöntekijöistä. Täytä avoin hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä sopivan paikan avautuessa.

Accounting specialist | Espoo

Haemme Espoon Perkkaalla sijaitsevaan toimipisteeseemme ammattitaitoista ja kokenutta kirjanpitäjää osaksi kirjanpitotiimiä. Työtehtävä on kokopäiväinen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan myös pikaisesti.

Marja-Leena Karonsuo | | Työpaikat

Payroll Specialist | Espoo

Haemme Espoon Perkkaalla sijaitsevaan toimipisteeseemme ammattitaitoista ja kokenutta palkanlaskijaa osaksi palkanlaskentatiimiä. Työtehtävä on kokopäiväinen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan myös pikaisesti.

Marja-Leena Karonsuo | | Työpaikat