fbpx
Terhi Porkka | | Työpaikat

Financial Advisor

Oletko kokenut taloushallinnon osaaja, jolla on timanttiset asiakaspalvelutaidot ja myynnillinen työskentelyote? Innostutko jatkuvasti kehittyvästä työkulttuurista, jossa yhteisten tavoitteiden eteen tehdään töitä aidosti yhdessä?

Etsimme Espoon tai Tampereen toimipisteeseen kokenutta ja osaavaa Financial Advisoria.

Monipuolisessa työtehtävässä vastaat asiakkaidemme ulkoisen ja sisäisen laskentatoimen vaativista asiantuntijatehtävistä.

Financial Advisorina tehtäviisi kuuluvat:

  • Talouden sisäinen ja ulkoinen raportointi ja ennusteet
  • Konsernitilinpäätökset
  • Konsultointi ja koulutusten pitäminen
  • Talouden prosessien kehittäminen
  • Asiakas- ja myyntipalavereihin osallistumista

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta monipuolisista ja vaativista taloushallinnon tehtävistä. Voit olla työskennellyt esimerkiksi controllerin, talouspäällikön tai tilintarkastustehtävien parissa. Financial Advisorina toimit asiakkaidemme luotettuna neuvonantajana, joten toivomme sinulta vahvaa osaamista ulkoisesta ja sisäisestä laskentatoimesta sekä konsernitilinpäätöksistä. IFRS-osaaminen ja kokemus kansainvälisestä toimintaympäristöstä katsotaan eduksesi.  

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä koordinoida ja hallita erilaisia tehtäviä samanaikaisesti. Lisäksi sinulla on analyyttinen, proaktiivinen ja itsenäinen ote työn tekemiseen.

Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut. Viihdyt niin rutiininomaisten kuin vaihtelevienkin työtehtävienkin parissa ja nautit työstä asiakkaiden kanssa. Olet vakuuttava esiintyjä ja sinulla on sujuvat viestintätaidot niin suomeksi kuin englanniksikin. Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia, toivommekin että jaat tämän arvon meidän kanssamme.

Tarjoamme sinulle

  • Joustavat työskentelyajat, jotka tukevat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista
  • Mahdollisuuden etätyöhön
  • Kannustavan työyhteisön, jossa asiantuntijuus ja yhdessä tekeminen yhdistyvät
  • Henkilöstöetuja, joiden avulla tuemme työhyvinvointiasi

Tehtävä on vastuullinen ja monipuolinen taloushallinnon paikka kasvuyrityksessä. Tukenasi ovat Advisory-tiimi ja muut Gallantin ammattilaiset. Tällä hetkellä työskentelemme pääsääntöisesti etänä, mutta jatkossa Financial Advisorina työskentelypisteesi sijaitsee Espoon tai Tampereen toimistossa. Sovittaessa myös etätyöskentely on mahdollista. Työtehtävät vaativat satunnaista matkustamista eri toimipisteiden välillä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021.

Miksi meille?

Meillä Gallantilla henkilöstö on vahvin voimavaramme. Rakennamme yhdessä aktiivisesti entistä parempaa työpaikkaa meille kaikille. Meillä työtä tehdään hymy huulilla, suurella sydämellä ja tavoitteet korkealla.

Tule mukaan porukkaamme

Haluamme tutustua juuri Sinuun. Mikäli kiinnostuit monipuolisesta tehtävästä energisessä asiantuntijatalossa, lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen career@gallant.fi viimeistään 11.4.2021. Pyydämme esittämään hakemuksessa palkkatoiveen.

Tutustu tarinaamme
Tutustu Gallantiin työnantajana

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Lisätietoja tehtävästä:
Terhi Porkka (CFO, COO Advisory Services)
040 079 3040
terhi.porkka@gallant.fi
parhaiten tavoitettavissa: 31.3. klo 10-12 ja 6.4. klo 9-11

Minna Helin (Head of CFO Services)
040 754 4577
minna.helin@gallant.fi
parhaiten tavoitettavissa: 1.4. klo 10-11, 30.3. klo 11-12

Lisätietoja rekrytoinnista:
Päivi Leponen
040 750 2017
paivi.leponen@gallant.fi
parhaiten tavoitettavissa: maanantaista torstaihin