Terhi Porkka |

Financial Advisor, Yritysverotuksen Asiantuntija | Tampere / Espoo

Etsimme Advisory-tiimimme jäseneksi asiantuntijaa, jolla on vahva kokemus yritysverotuksesta. Oletko Sinä etsimämme Gallantin perheen uusi jäsen? Haluatko olla osa kasvavaa joukkoamme ja toimia globaalissa ympäristössämme?

Yritysverotuksen asiantuntijan tehtäviisi kuuluu palvella asiakkaitamme erilaisissa yritysverotukseen liittyvissä toimeksiannoissa. Advisory-tiimissämme pääset työskentelemään mm. asiakkaidemme tuloverotuksen, liiketoimintamallien muutoksien ja yritysjärjestelyiden verosuunnittelun parissa.

Sinulta toivomme verojuridiikan, oikeustieteen, kauppatieteiden tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on vahva kokemus yritysverotuksesta. Arvostamme myös kokemusta kansainvälisestä verotuksesta sekä arvonlisäverotuksesta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tiimipelaaja. Sinulla on kykyä koordinoida ja hallita erilaisia tehtäviä samanaikaisesti, hahmotat nopeasti suuriakin kokonaisuuksia. Viihdyt vaihtelevien työtehtävien parissa ja ajanhallinta on vahva taitosi.  Lisäksi sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työn tekemiseen. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja haluat auttaa sekä asiakkaita että työkavereitasi oman työsi kautta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.  

Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen verotuksen ja taloushallinnon näköalapaikka. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä voit kehittyä urallasi ja kasvaa yhdessä kanssamme. Tukenasi työtehtävissäsi ovat vahva Advisory-tiimi. Työtehtävät vaativat satunnaista matkustamista.

Mikäli kiinnostuit monipuolisesta tehtävästä energisessä ja kasvavassa asiantuntijatalossa, lähetä kirjallinen hakemuksesi tehtävään liitteineen osoitteeseen career@gallant.fi viimeistään 24.1.2020. Muistathan lisätä hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Haluamme tutustua juuri Sinuun!

Lisätiedot:
Terhi Porkka
terhi.porkka@gallant.fi
+358 40 079 3040