Tuomas Tahvanainen | | Työpaikat

Chief Culture Officer | Gallant Group Oy

Gallant-perheemme on kasvanut nopeasti viimeisten vuosien aikana. Tulevankin kasvun tueksi etsimme Gallant-kulttuurin kehittymisen ja hyvinvoivien gallantilaisten varmistamiseksi johtajaa, jonka vastuualueena ovat konsernimme HR-toiminnot sekä HR Advisor -liiketoiminta. Gallant on talouden asiantuntijatalo, joka on kehittymässä asiakasyritystensä luotetuimmaksi neuvonantajaksi.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat mm.:

  • Gallant-konsernin henkilöstöstrategian ja kulttuurin johtaminen
  • Gallant-konsernin henkilöstöhallinnon johtaminen
  • Johtoryhmän jäsenenä vastaat osaltasi Gallantin strategian toteuttamisesta
  • HR Advisor -liiketoiminnan kehittäminen ja tulosvastuullinen johtaminen

Sinulla on kokemusta yrityksen kulttuurin luomisesta, organisaation uudistamisesta sekä kokemusta konsultointiliiketoiminnasta ja tehtävään soveltuva ylempi- tai alempi korkeakoulututkinto. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, sinulla on kykyä koordinoida ja hallitset yhteistyön rakentamisen konsernin sisällä sekä useat samanaikaiset tehtävät. Lisäksi sinulla on innostunut, aktiivinen, kehitysorientoitunut ja itsenäinen ote työn tekemiseen sekä kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet luonteeltasi täsmällinen, ratkaisukeskeinen ja esität rohkeasti uusia näkökulmia. Uskallat mennä rohkeasti kohti uutta ja toimintasi on avointa ja luottamusta synnyttävää. Johtajana olet inspiroiva ja positiivinen, joka innostaa muutkin huipputuloksiin omalla valovoimaisella persoonallaan.

Ihmisten johtajana olet jo löytänyt oman tapasi johtaa. Sinulla on kokemusta myös johtoryhmätyöskentelystä sekä kulttuuriuudistuksen läpiviennistä. Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä johtamisesta tai työnkuvaa vastaavista asiantuntijatehtävistä sekä omaat hyvät kielitaidot työskennellä myös kansainvälisessä ympäristössä. Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa kahdeksasta lokaatiostamme.

CCO-tehtävässä vastaat Gallant-konsernin HR:n kokonaisvaltaista johtamista strategiamme mukaisesti. HR-tiimin tärkeä tehtävä on johdon, esihenkilöiden, tiimien ja organisaation tukeminen ja kehittäminen, työnantajamielikuvan luominen sekä erinomaisen työntekijäkokemuksen kehittäminen.

HR Advisor -liiketoiminnan osalta vastaat liiketoiminnan kehittämisestä ja ulkoisten HR-palvelujen tuotteistamisesta sekä yhteistyöstä myynnin ja markkinoinnin kanssa yhdessä muun HR Advisor -tiimimme kanssa.

CCO:n tehtävä on haasteellinen nopeasti kasvavassa asiantuntijatalossa, joka sisältää hyvät kehitysmahdollisuudet sekä sitoutuneen asiantuntijatiimin työyhteisöksi. Tukenasi työtehtävissä ovat CEO, jolle raportoit, johtoryhmä sekä Gallantin HR- ja HR Advisor -tiimit.

Lähetä CV:si sekä kirjallinen hakemuksesi liitteineen ja palkkatoiveesi tehtävään osoitteeseen career@gallant.fi 3.11. mennessä. Voit liittää mukaan myös videotervehdyksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tuomas Tahvanainen
+358 50 356 3892
tuomas.tahvanainen@gallant.fi

Parhaiten tavoitettavissa:
14.10. klo 10–12
15.10. klo 15–17
19.10. klo 15–17
23.10. klo 15-17
27.10. klo 15-17
29.10. klo 8-10