fbpx

Rahoitusneuvonta

Yrityksen perustamisesta ja toiminnan aloittamisesta kertyy kuluja jo ennen kuin niitä voidaan rahoittaa liiketoiminnan tuloilla. Alkurahoitukseen tarvitaan huolellisesti laadittu liiketoimintasuunnitelma sekä laskelmat liiketoiminnan kannattavuudesta. Yritysrahoitus on ratkaisevassa roolissa myös kehittämis- ja kasvuvaiheessa, investoinneissa, tiukoissa kilpailutilanteissa ja yritysjärjestelyissä.

Autamme löytämään yrityksellenne parhaiten sopivan rahoitusratkaisun.

Rahoituksen suunnittelu ja rahoitussuunnitelman laatiminen

Rahoitusta varten tarvitaan rahoitussuunnitelma. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi yrityksen nykytilanteen ja rahoitustarpeet sekä auttavat rahoitussuunnitelman laadinnassa. Autamme rahoituksenhakuprosessissa, jotta yrityksenne saa optimaalisen rahoitusrakenteen ja turvatun rahoitustilanteen.

Rahoitusneuvontamme auttaa mm. seuraavissa tilanteissa

  • Rahoitusvaihtoehtojen kartoittaminen
  • Optimaalisen rahoitusratkaisun löytäminen
  • Vakuusjärjestelyjen optimointi
  • Rahoittajien hankkiminen laajojen verkostojemme kautta (rahoituslaitokset, yksityiset pääomarahoittajat, Finnvera, Business Finland, jne.)

Rahoitusneuvontaa kaikkiin muutoksiin

Me tunnemme yritysten rahoitusratkaisut ja asiantuntijamme neuvovat mielellään sopivien rahoitusvaihtoehtojen löytymisessä. Autamme niin startup-yrityksen rahoituksessa, yrityksen oman ja vieraan pääoman ehtoisen kasvurahoituksen turvaamisessa kuin yhtiön listautumisessakin.

Rahoitusneuvonta lisää virtaa liiketoimintaan kaikissa tilanteissa.