fbpx

Asiakkaan käytössä olevat palvelut:

“Kansainvälinen tytäryhtiö tarvitsee taloushallinnon asiantuntijuutta”

Polttoaineen jakelulaitteista tunnettu GVR Finland Oy omaa vahvat perheyrityksen juuret vuosikymmenten takaa. Yhtiön toiminta osana monikansallista konsernia asettaa taloushallinnon kumppanille vaativat lähtökohdat.

– Takanamme on pitkä tie pienyrityksestä maailmalle, vaikka samalla tontilla yhä ollaankin. Vuodesta 2016 alkaen olemme olleet osa Fortive-konsernia, joka on menestyvänä pääomasijoittajana tunnettu monialayritys. Suomessa keskitymme polttoaineiden jakelu- ja maksulaitteistojen myyntiin sekä asennus- ja huoltopalveluihin, kertoo GVR Finlandin henkilöstöpäällikkö Anne Katisko.

Annella on vahva näkemys siitä, mitä kansainvälinen tytäryhtiö odottaa taloushallinnon kumppanilta. Tärkeintä on paikallinen asiantuntemus niin verotukseen ja työehtosopimuksiin kuin palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä sekä valmius palvella nopealla aikataululla.

– Kansainvälinen tytäryhtiö tarvitsee erityisosaamista. Arvostan Gallantin joustavuutta, osaavaa henkilökuntaa ja asiakaslähtöisyyttä. Gallantin asiantuntijat toimivat hyvässä yhteistyössä Englannissa sijaitsevan talouden palvelukeskuksemme kanssa. Raportointi hoituu sovitussa aikataulussa ja ad-hoc –pyyntöihin vastataan tarpeidemme mukaisesti, Anne kertoo.

Palvelua rutiinilla

GVR Finland on taloushallinnon näkökulmasta monipuolinen asiakas, joten heidän ja Gallantin välillä kulkee viikottain merkittävä määrä tietoa. Palkanlaskennan ohella palvelu sisältää työnantaja- ja vakuutusvelvoitteista huolehtimisen. Annen vastuualueeseen kuuluu viiden maan henkilöstöhallinto sekä Euroopan markkinointifunktion henkilöstöasiat, joten osaavalle avulle on tarvetta.

– Minulle on ensisijaisen tärkeää, että voin luottaa palkanlaskijaani ja että hän ymmärtää puolesta tavusta, mitä tarkoitan. Henkilöstöpäällikölle hyvä palkanlaskija on työn onnistumisen edellytys. Suosittelen Gallantia lämpimästi kansainvälisten tytäryhtiöiden kumppaniksi, Anne jatkaa.

Kehittyvää teknologiaa

GVR Finland kehittää jatkuvasti parempia palvelukonsepteja niin tekniikan kuin maksamisen osalta. Ajankohtaisia asioita ovat esimerkiksi uusi automaattimalli, uudet maksutavat ja maksamiseen liittyvä tietoturva, mittarikentän polttoainevaraston seurantajärjestelmät, sekä laitteiden jatkuvasti kehittyvä etävalvonta. Samaan aikaan äärimmäiset säiden vaihtelut aiheuttavat huolto-organisaatiolle kiirettä ja edellyttävät entistä parempia valmiuksia.

– Gallantin kanssa voimme keskittyä liiketoimintaamme ja luottaa siihen, että taloushallinnon asiat hoituvat, Anne toteaa.

 

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin katsotaan olisimmeko me yrityksellenne sopiva kumppani!